Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija za 2015. godinu

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu. Prijave na natječaj podnose se do 23. prosinca 2014. godine. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu.

Prijave za kategorije D-1 i E započinju prijavom na elektroničkom obrascu u sustavu webObrasci kojem se pristupa putem AAI@EduHr korisničkog računa na stranici https://app.mzos.hr/obrasci/. Obrazac za kategoriju P dostupan je u PDF formatu na stranici Ministarstva.

Ispisane i potpisane obrasce potrebno je ovjeriti u Studentskoj službi (za kategorije D-1 i E) odnosno u Uredu za poslijediplomske studije (za kategoriju P), te s propisanom dokumentacijom poslati isključivo poštom Ministarstvu na adresu: Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, s naznakom “Natječaj za državnu stipendiju”.

Prijave na natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija podnose se do 23. prosinca 2014. godine (uključujući i 23. prosinca).  Tekst natječaja i pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju dostupni su na stranici Ministarstva – www.mzos.hr. Prijavni obrazac za kategoriju P može se preuzeti i u Info-centru Fakulteta.

Natjecaj-za-dodjeljivanje-DS-2015 (3)