Ne morate najavljivati dolazak nastavnicima na konzultacije!

Drage kolegice i dragi kolege studenti,

Svi nastavnici i nastavnice na našem odsjeku u svojim kabinetima održavaju redovite konzultacije za studente barem jednom tjedno, osim za trajanja kolektivnog ili vlastitog godišnjeg odmora, državnih praznika koji padaju na dan konzultacija, bolovanja ili nepredviđene spriječenosti (što se u pravilu oglašava na stranicama Odsjeka. Raspored održavanja konzultacija za svakog nastavnika možete naći na https://www.ffzg.unizg.hr/socio/?page_id=26.

SVOJ DOLAZAKA NA REDOVITE KONZULTACIJE NASTAVNICIMA NE MORATE NAJAVLJIVATI. Najaviti treba samo dolazak na dodatni termin konzultacija kod nastavnika koji ih nude i za dodatne termine traže najavu ili ako s nastavnicima iz nekog razloga želite dogovoriti sastanak u alternativnom terminu (dakako, nastavnicima dolazak na konzultacije
treba najaviti i ukoliko k njima dolazite kao mentorima za izradu diplomskog ili ispitnog rada, pa se oni prije vaseg dolaska moraju pripremiti). Praksa najavljivanja jest postojava za vrijeme trajanja epidemije novog koronavirusa, pa i neko vrijeme nakon prestanka epidemije, ali više ne postoji.

Srdačno, Ivan Landripet, pročelnik