Poziv na promociju knjige: Osnove JASP-a za sociologe (i one koji se tako osjećaju)

Pozivamo vas na promociju priručnika „Osnove JASP-a za sociologe (i one koji se tako osjećaju)“ koja će se održati 11. prosinca 2023. s početkom u 14.00h u konferencijskoj dvorani knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu (2. kat).

Oduvijek ste željeli statistički analizirati podatke, ali niste znali kako ili niste htjeli skupo plaćati komercijalne statističke softvere? Ovo je priručnik za Vas! Naučite raditi u JASP-u – besplatnom i prilično jednostavnom softveru za statističku obradu i analizu podataka.

Priručnik je namijenjen studentima i stručnjacima te sadrži brojne primjere s jasnim uputama kako provesti i interpretirati pojedine analize, uz osiguran pristup različitim bazama podataka za vježbe.

Autori priručnika su izv. prof. dr. sc. Ksenija Klasnić i doc. dr. sc. Goran Koletić. Objavljivanje priručnika omogućeno je sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. PDF inačicu priručnika možete preuzeti na internetskoj stranica FF Pressa (https://openbooks.ffzg.unizg.hr/index.php/FFpress/catalog/book/166).

Veselimo se vašem dolasku!