Izložba studentskih radova “KVART ZA MENE / GRAD ZA MENE”

Pozivamo vas na otvorenje izložbe studentskih radova “KVART ZA MENE / GRAD ZA MENE” nastalih u suradnji Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u akademskoj godini 2022./2023.

Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak 20. veljače 2023. godine s početkom u 12:00 sati u auli Knjižnice Filozofskog fakulteta.

Radovi su realizirani suradnjom studenata i voditelja na kolegiju “Radionica 3 – Urbanizam” (voditelj prof. emeritus Tihomir Jukić) na Diplomskom studiju Arhitektura i urbanizam (AF) i kolegiju “Održivi urbani razvoj – participativni pristup” (voditeljica izv. prof. Jana Vukić) na diplomskom studiju sociologije (FF). Uz voditelje u projektu su sudjelovali asistenti Kristina Perkov (AF) i Brunu Šimac (FF).

Studentski zadaci osmišljeni su kroz interdisciplinarni pristup temi planiranja zapadnog dijela grada Zagreba. Radni timovi bili su interdisciplinarno sastavljeni (studenti arhitekture i sociologije) s ciljem zbližavanja mladih stručnjaka i međusobnog upoznavanja tehničkog i društvenog znanstvenog područja te jačanja senzibiliteta za društvo i prostor kao jedinstvenu stvarnost.

Izložba će biti postavljena u auli Knjižnice FF-a od 20. – 27. 2. 2023. godine.

Veselimo se Vašem dolasku!