Zimski ispitni rok

Drage studentice i dragi studenti,

prijave na ispitne rokove kolegija zimskoga semestra bit će moguće od 27. siječnja 2023. kada će svi kolegiji u ISVU-u biti postavljeni na “odslušan” (osim u slučaju ako niste ispunili nastavne obaveze i ostvarili pravo polaganja ispita).

Zimski ispitni rok traje od 30. siječnja  – 24. veljače 2023. a termini pojedinih ispita su objavljeni na poveznici https://www.ffzg.unizg.hr/socio/?page_id=44

Ispiti se prijavljuju i odjavljuju ispite preko (bilo koje verzije) Studomata.

Ako ne pristupite ispitu koji ste prijavili, broji se izlazak na ispit i evidentira se ‘nije pristupio’. Da  se takav neizlazak na ispit ne bi brojao, morate odjaviti ispit preko Studomata najkasnije 1 dan prije termina ispita (do 13 sati).

Nakon što pristupite ispitu (a najkasnije 5 dana nakon upisa ocjene), student je dužan provjeriti svoju ocjenu na Studomatu. Eventualne nepravilnosti (krivo evidentirana ili neevidentirana ocjena) u ISVU student odmah treba prijaviti predmetnom nastavniku i/ili u tajništvo odsjeka.

Svakako savjetujemo studentima da na Studomatu unesu svoju e-mail adresu i odaberu opciju dobivanja obavijesti o prijavama i odjavama ispita jer je to najsigurniji način čuvanja rednog broja prijave/odjave ispita koji je potreban u slučaju reklamacija.

Želimo vam uspješno polaganje ispita!