Poziv Ženske sobe na online edukaciju na temu rodne ravnopravnosti i rodno uvjetovanog nasilja

Ženska soba – Centar za seksualna prava, organizacija civilnoga društva iz Zagreba, organizira održavanje besplatne online edukacije na temu rodne ravnopravnosti i rodno uvjetovanog nasilja.

Edukacija je sastavni dio projekta „Kutak ravnopravnosti“ čiji je opći cilj osnaživanje i poticanje mladih za preuzimanje aktivne uloge u postizanju rodne ravnopravnosti i prevencije rodno uvjetovanog nasilja.

Kroz sudjelovanje na edukaciji, sudionici/e će imati priliku steći dodatna znanja o temi rodne (ne)ravnopravnosti i rodno uvjetovanog nasilje. Nadalje, imat će mogućnost primijeniti naučeno u praksi, aktivno se uključiti u postizanje rodno ravnopravnog društva te se umrežiti sa stručnjakinjama koje rade na ovom području. Svi sudionici/e imat će priliku napisati tekst koji će biti objavljen na portalu Studentski.hr, a moći će se i volonterski uključiti u daljnje kreiranje sadržaja za Žensku sobu i rubriku „Kutak ravnopravnosti“. Po izvršenim obvezama svi sudionici/e će primiti potvrdu o sudjelovanju na edukaciji i projektnim aktivnostima.

Poziv