POZIV ZA DODJELU NOVČANIH POTPORA ZA SUDJELOVANJE U KURSU SOCIAL STRUCTURES AND SOCIAL INSTITUTIONS IUC, Dubrovnik, 10-15. 6. 2019.

Odsjek za sociologiju dodjeljuje 3 novčane potpore studentima diplomskog studija sociologije Filozofskog fakulteta za sudjelovanje u kursu Social Structures and Social Institutions koji će se održati u Inter-University Centre u Dubrovniku od 10. do 15. lipnja 2019. godine.

Novčana potpora u iznosu od 2.500,00 kuna predviđena je za pokrivanje troškova kotizacije na kursu (50 Eura) te smještaja i puta. Studenti će dobiti pomoć i/ili savjete vezane za organizaciju puta i smještaja.

Kurs Social Structures and Social Institutions se održava svake godine i sastoji se od predavanja, diskusija ili radionica. Kurs se održava na engleskom jeziku. Od polaznika kursa se očekuje aktivno sudjelovanje kroz diskusije. Potiču se studentske prezentacije i izlaganja. Svi polaznici koji su aktivno sudjelovali u kursu po završetku dobivaju certifikat o sudjelovanju koji izdaje IUC Dubrovnik. Informacije o kursu i IUC Dubrovnik se mogu naći na https://www.iuc.hr.

Mogućnost prijave za dodjelu novčane potpore imaju svi studenti diplomskih studija sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Rok za prijavu je 23. travanj 2019. godine.

Prijave je potrebno predati pročelniku Odsjeka putem e-maila.

Prilikom dodjele novčane potpore prednost će imati studenti koji nisu ostvarili slične novčane potpore Odsjeka za sociologiju i/ili koji uz prijavu prilože naslov i sažetak vlastitog izlaganja/prezentacije (do 200 riječi) na engleskom jeziku.

Za dodatne informacije o prijavama ili samom kursu studenti se mogu obratiti pročelniku Odsjeka.