Obavijest o rezultatima kvalifikacijskog i razredbenog postupka za upis na diplomske studije sociologije

Za upis u jednopredmetni diplomski studij sociologije pristiglo je 49 prijava. Izbor pristupnika za upis je izvršen na temelju prosjeka ocjena svih predmeta položenih na preddiplomskom studiju iskazanih na rang-listi do popunjenja upisne kvote od 35 mjesta. Najniža prosječna ocjena kojom pristupnici ostvaruju upis na jednopredmetni diplomski studij sociologije iznosi 3,265.

Za upis na dvopredmetni diplomski studij sociologije pristiglo je 26 prijava. S obzirom da upisna kvota za dvopredmentni studij sociologije iznosi 40 mjesta svi pristupnici su stekli pravo upisa.

Obaviještavamo pristupnike koji su predali prijave za upis na jednopredmetni studij sociologije, a nisu stekli pravo upisa zbog popunjenja kvote da imaju mogućnost prijave na dvopredmetni diplomski studij sociologije koju je potrebno izvršiti najkasnije 1. ili 2. listopada. Informacije o slobodnim mjestima i procedurama za naknadni upis u dvopredmetni studij sociologije se mogu dobiti u Info centru Filozofskog fakulteta.

Obavijesti o završnim koracima procedure upisa mogu se pronaći na službenoj stranici upisa u diplomske studije na FFZG (http://upisi-diplomski.ffzg.hr/).