Studentima DIPLOMSKIH studija – odabir upisanih kolegija ljetnog semestra u ISVU

Od petka, 23. svibnja do 6. lipnja 2014. svi studenti diplomskih studija moći će pristupiti Studomatu da bi u ISVU evidentirali upisane kolegije u ljetnom semestru iz kojih već pohađaju nastavu.

SVI diplomski studenti koji u ovom semestru pohađaju nastavu iz nekog kolegija dužni su pristupiti Studomatu.

Odmah nakon obavljenog upisa i provjere upisanih kolegija, studenti u Studentskoj službi mogu preuzeti naljepnice za indeks.

Nakon 6. lipnja studenti se više neće moći upisivati na kolegije niti preuzimati naljepnice zbog početka prijava kandidata za upis na fakultet.

Kolegiji koje studenti slušaju, a nisu ih na vrijeme upisali u ISVU te nisu ispisani na naljepnici u indeksu neće se moći računati u odslušane kolegije.

Studenti 1. godine studija moraju paziti na pravila za upis kolegija na studiju, a za studente viših godina bit će dovoljno da odaberu kolegije bez obzira u kojoj su im grupi ponuđeni.

Studenti koji istovremeno studiraju 4-godišnji preddiplomski studij i 2-godišnji diplomski studij, na Studomatu će imati mogućnost upisa i pregleda podataka o upisu za oba studija te u ovom slučaju trebaju odabrati diplomski studij.