Upis na kolegije ljetnog semestra 2016/17. preko Studomata

UPIS
Odlukom Uprave Fakulteta određeno je da upisi na obvezne i izborne kolegije ljetnog semestra akademske godine 2016/17. kroz sustav ISVU počinju* u ponedjeljak, 27. veljače 2017. u 9h.
Upis i zamjena kolegija preko Studomata** bit će omogućeni do 24. ožujka 2017.

POMOĆ PRI UPISU
Tijekom prva tri dana upisa, od 27. veljače do 01. ožujka 2017. u knjižnici će biti osigurana podrška studentima koji trebaju pomoć pri upisu putem Studomata.
Računala u prizemlju knjižnice, desno od ulaza, imat će funkcionalnost Studomata, a podrška će biti dostupna u vremenu od 9h do 15h.

NAPOMENE:
* Odabir kolegija iz CZON-a
Studenti koji su se prethodno prijavili na kolegije u Centru za obrazovanje nastavnika, dužni su preko Studomata odabrati iste te kolegije.
Studentima koji bez prethodne prijave u Centru za obrazovanje nastavnika odaberu preko Studomata neki od tih kolegija, odabir tog kolegija bit će poništen.
Na web stranici Ureda za ISVU bit će objavljen popis studenata kojima su obrisani kolegiji.

** Studenti koji studiraju kombinaciju dvopredmetnih studijskih grupa različitog trajanja (3+4 i 2+1) NEĆE moći obaviti upis kolegija preko Studomata nego se za vrijeme trajanja upisa trebaju javiti u Studentsku službu gdje će im kolegije ručno upisati u ISVU.
Ti studenti za upis izbornih kolegija trebaju pribaviti potvrde predmetnih nastavnika o upisu na kolegij i s tim se potvrdama javiti u Studentsku službu.
Za upis obaveznih kolegija u Studentskoj službi nije potrebna potvrda nastavnika.

Više informacija i detaljne upute obavezno provjerite na https://www.ffzg.unizg.hr/isvu/