Postupak završne ovjere indeksa na Odsjeku za sociologiju

1. Po ispunjenju svih nastavnih i ispitnih obaveza, odnosno prije obrane završnog rada (diplomskog ili magistarskog), studenti/ce dodiplomskog, preddiplomskog i diplomskog studija sociologije trebaju Odsjeku predati indeks na provjeru ispunjavanja programom predviđenih uvjeta za završetak studija. Tom prilikom popunjavaju i indeksu prilažu Potvrdu odsjeka o svim položenim ispitima, a studenti/ce preddiplomskog studija Molbu za izdavanje svjedodžbe.

2. Poslije obrane diplomskog rada, studenti/ce dodiplomskog i diplomskog studija sociologije trebaju Odsjeku predati indeks, Molbu za izdavanje diplome, diplomski rad u elektroničkome obliku (na CD-u ili poslati na sociologija@ffzg.hr) i Izjavu o pohrani diplomskoga rada u digitalni repozitorij.

Potvrdu o završetku studija, svjedodžbu i diplomu izdaje studenska služba (opširnije).

Neovisno o vrsti studija i tipu ovjere, indeks i ispunjene obrasce treba predati u tajništvo Odsjeka tijekom vremena predviđenog za primanje studenata, gdje se ovjereni dokumenti kasnije i preuzimaju. Postupak obično traje nekoliko dana, nerijetko svega jedan dan, no studentima savjetujemo da dokumente predaju barem tjedan dana prije nego će im ovjereni trebati za daljnje procedure (obrana diplomskog rada, rješavanje administrativnih pitanja na drugom odsjeku ili u studentskoj referati i slično), osobito u srpnju i rujnu. Studenti se o statusu svojih dokumenata mogu osobno ili telefonski informirati u Tajništvu.