NATJEČAJ ODSJEKA ZA NAJBOLJI STUDENTSKI RAD – NAGRADA DINKO TOMAŠIĆ

NATJEČAJ ODSJEKA ZA NAJBOLJI STUDENTSKI RAD – NAGRADA DINKO TOMAŠIĆ
(za akademsku godinu 2013/14.)

Nagrada Dinko Tomašić dodjeljuje se najboljem studentskom radu u protekloj akademskoj godini. Smisao je nagrade, koja se sastoji od plakete i novčanog iznosa od tisuću kuna, potaknuti i istaknuti izvrsnost među budućim generacijama sociologa.

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti sociologije na Filozofskom fakultetu. Natječaj je otvoren od 1. svibnja do 15. rujna 2014. Konkurirati mogu isključivo neobjavljeni originalni autorski prilozi (recenzije ili prikazi se neće uzimati u obzir) opsega do 5000 riječi (uključujući i grafičke priloge), koje valja oblikovati prema uputama Diskrepancije: http://www.diskrepancija.hr/sekcije/casopis-diskrepancija/naputak-suradnicima/

Rad može biti napisan na hrvatskom ili engleskom jeziku. Predaje se pod šifrom, u tri ispisana primjerka, u tajništvo Odsjeka. Uz rad treba priložiti i kuvertiranu deklaraciju šifre, koja uključuje ime i prezime autorice/autora, adresu, telefonski broj i e-mail.

Radove će ocjenjivati komisija sastavljena od tri člana Odsjeka. Rezultati će biti objavljeni početkom listopada, a uručivanje nagrada će se održati prilikom prvog susreta s brucošima.