Poziv studentima da se prijave za donaciju starih fakultetskih računala

Po obavljenoj inventuri, Služba za informatiku izdvojila je rashodovana računala koja su još ispravna, ali koja se zbog tehnološke zastarjelosti ili nepouzdanosti više ne koriste za poslove na fakultetu. Zainteresirani redovni studenti našeg fakulteta mogu se prijaviti za donaciju tih računala. Postupak prijave i popis konfiguracija nalaze se pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Ako ste redovni student našeg fakulteta i zainteresirani ste za jedno od računala s popisa (u prilogu), predajte svoju pisanu prijavu za donaciju, naslovljenu na Službu za informatiku putem urudžbenog ureda. Na prijavi napišite svoje ime, prezime, matični broj studenta i e-mail.
Rok za predaju prijava je utorak 31. ožujka 2015.

Javno izvlačenje redoslijeda prijavljenih studenata za izbor računala održat će se u četvrtak 02. travnja u 8.30h u dvorani D3. Svaki izvučeni student odmah će se očitovati o rednom broju pod kojim se nalazi računalo koje želi preuzeti. Izvlačenje će pratiti povjerenstvo koje će sastaviti službeni zapisnik.
Rok za preuzimanje računala je 2 tjedna, do četvrtka 16. travnja. Računalo se preuzima uz predočenje indeksa.
Izvučeni studenti moći će uz računalo preuzeti i 17“ katodni monitor kojih je nešto manje od broja računala (također su navedeni na popisu računala).

Popis racunala za donaciju