Obavijest o upisu

Na jednopredmetnom preddiplomskom studiju sociologije došlo je do znatnih problema u funkcioniranju ISVU sustava (Studomata) onemogućavanjem upisivanja izbornih kolegija, a što posljedično može uzrokovati i nemogućnost obavljanja upisa i obavezih kolegija, tj. nemogućnost upisa semestra.
Pronađeno je privremeno i ne u potpunosti zadovoljavajuće rješenje, ali za sad jedino moguće. Ovo rješenje za većinu studenata omogućit će samo djelomično ispunjavanje kvote ECTS bodova putem Studomata. Implementacija ovog rješenja očekuje se ili u petak 27. veljače ili u ponedjeljak 2. ožujka. Drugim riječima, do tad većina neće moći uopće ništa upisivati preko studomata, a nakon implementacije rješenja moći će samo djelomično.

SVE kolegije (bilo da je riječ o obaveznim kolegijima, kolegijima iz ponude Odsjeka za sociologiju ili kolegijima iz fakultetske ponude) koje NE USPIJETE upisati putem Studomata, a obavezni ste ih upisati prema Programu studija, trebate upisati „ručno“ – u Studentskoj službi.

Studenti su obavezni informirati se i slijediti studijske obaveze po semestrima prema aktualnom programu studija navedenom u Vodiču kroz studij, dostupnom na poveznici: https://www.ffzg.unizg.hr/socio/?page_id=98