Upisi na kolegije ljetnog semestra 2014/15.

25. veljače 2015. u 9.00 sati počinju upisi u ljetni semestar na preddiplomske i diplomske studije na našem fakultetu. Upisi počinju istovremeno i na Studomatu i u Studentskoj službi.

Nakon obavljenog upisa preko Studomata, obavezno treba obaviti upis i u Studentskoj službi. Prije dolaska u Studentsku službu studenti su dužni na Studomatu provjeriti predmete upisane u ljetni semestar svojih studija.

Upisi i promjene upisanih kolegija moći će se obaviti do 16. ožujka 2015. godine.

Kod upisa u ljetni semestar u Studentskoj službi, studentima koji ne namjeravaju mijenjati kolegije, istovremeno će se izdati i naljepnice. Kada student dobije naljepnicu u indeks, više neće moći mijenjati upisane kolegije.

Studenti koji studiraju kombinaciju trogodišnjeg i četverogodišnjeg preddiplomskog studija (3+4) te dvogodišnjeg i jednogodišnjeg diplomskog studija (2+1) pri upisu u ljetni semestar neće moći upisati kolegije na Studomatu pa ih se moli da od predmetnih nastavnika prikupe potvrde o upisu izbornih kolegija te ih zajedno s indeksom ostave u Studentskoj službi gdje će njihov upis biti obavljen naknadno, ali u najkraćem mogućem roku.

Studenti koji plaćaju studij (preostale rate) dužni su kod upisa donijeti potvrdu o uplaćenoj školarini, odnosno uplatnicu.

Obavijesti iz isvu službe.