Mjecečni arhivi: listopad 2014.

Obavijest – dr. sc. Šantek

Zbog službene odsutnosti izv. prof. dr. sc. Goran Šantek neće u srijedu, 29.10.2014., održati nastavu niti imati konzultacije.
Studenti se mole da nastavnika u slučaju potrebe kontaktiraju na e-mail adresu gpsantek@ffzg.hr

Antropologija religije – obavijest o nastavi

Zbog bolesti nastavnice danas, 27. listopada, neće biti nastave iz kolegija Antropologija religije. Svi oni koji nisu prijavljeni u sustav Omega neka se kod svojih kolega raspitaju o seminarskom zadatku za idući tjedan.

Obavijest o KSEKA filmskim večerima

Klub Studenata EKA započinje s održavanjem projekta “KSEKA: Filmske Večeri” u novoj ak. godini 2014/2015. Projekcije će biti prikazivane utorkom u 20:00 sati, u matičnoj predavaoni A-001. Prva projekcija bit će prikazana sljedećeg utorka, 21. listopada 2014. godine, a na platnu će biti jedan fini dokumentarac “Darkest Austria” (“Dunkels, Ratselhaftels Austria”, 1994.), sniman u jednoj komičnoj perspektivi: grupa crnaca afričke televizijske kuće odlazi u “najmračniji, najzabačeniji dio istočnih Alpa” gdje promatraju način života i rituale “urođenika”. Osim ove projekcije, program je iznimno bogat sadržajem, pa ćemo tako svaki utorak moći prikazivati raznolike filmove vezane za mnoštvo etnoloških i kulturno-antropoloških tema, pitanja, ideja, polemika, pa i one kojima svi posjetitelji mogu dobiti jedan filmski uvid u šarenilo našeg svijeta.

Obavijest – kolegij “Povijest antropologije”

Obaviještavaju se svi studenti koji su se prijavili na kolegij Povijest antropologije (kroz ISVU, zapisivanjem ili e-mailom) da se konačan popis nalazi u prilogu. Kako je broj prijava premašio zadanu kvotu kolegija, kao kriterij primarno su uzimane prijave kroz sustav ISVU, sukladno naputcima uprave Fakulteta. Molimo sve one koji se ne nalaze na konačnom popisu (a prijavili su se na drugi način osim kroz ISVU) da odaberu neki drugi izborni kolegij iz ponude Odsjeka.

Obavijest – dr. sc. Šantek

Poradi službenog sastanka u Ministarstvu gospodarstva 15. listopada Goran Šantek će konzultacije održati od 16 do 17 sati, umjesto u uobičajeno vrijeme od 17 do 18 sati.

Obavijest – prof. Grbić

Uvodna predavanja iz kolegija Globalizacija i lokalne kulturne prakse i Etnografija komunikacija održat će se 16. i 17. listopada s početkom u 9 sati, a nadalje po definiranom rasporedu.

Obavijest – dr. sc. Rubić

Dana 17. listopada nastava iz kolegija Antropologija obitelji i srodstva neće biti održana. Nakon uvodnog sata održanog u petak 10. listopada, s nastavom nastavljamo 24. listopada (petak) 9:30-11:00 (predavanje) i 11:00-12:30 (seminarska nastava).