Natječaj za najbolji studentski rad

czzsOtvoren je natječaj Centra za ženske studije za studentski rad na temu rodne problematike. „Centar za ženske studije smatra obrazovanje o ženskoj problematici na interdisciplinarnoj osnovi te poticanje istraživanja koja se tiču ženske subjektivnosti, ženske povijesti i kulture, roda/spola, moći i znanja, autoriteta i nasilja sastavnim dijelom novih i kritičkih znanja unutar svih vidova obrazovanja i cjeloživotnoga učenja“ (kulturpunkt.hr).

Prijaviti se mogu studenti sa svih vrsta preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija u Republici Hrvatskoj. Prijavljuju se mentorirani i pozitivno ocijenjeni studentski radovi koji su nastali tijekom akademske godine 2012/2013. u sklopu redovnih nastavnih obveza. Moguće je prijaviti znanstveni, stručni ili umjetnički rad nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući i seminarske i završne radove. Pisani radovi trebali bi imati najmanje 15 kartica teksta, dok oni izvedbeni moraju sadržavati i osvrt autora ili autorice duljine najmanje 5 kartica u pisanom obliku uz priloženu prateću dokumentaciju.

Rok za prijavu radova je 1. listopada 2013. godine. Potpunu prijavnu dokumentaciju s naznakom „Za natječaj“ treba poslati kao preporučenu pošiljku na adresu:

Centar za ženske studije

Dolac 8

10000 Zagreb

 Hrvatska

Sve ostalo o prijavama i uvjetima natječaja možete pronaći na ovom linku.

 

(KŠ)

Izvor: kulturpunkt.hr; Centar za ženske studije

1,092 total views, 2 views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr