Monthly Archives: September 2016

Prof. dr. sc. Zvonko Kovač – obavijest

Prof. dr. sc Zvonko Kovač unosit će ocjene za sve referate u ISVU do kraja ispitnog roka, a u indeks u četvrtak 29. listopada od 13 sati, a moguć je i koji hitan ispit uz prethodnu najavu e-poštom.

Virna Karlić – konzultacije

Virna Karlić danas (21.9.2016.) neće održati konzultacije zbog službene spriječenosti. Za sva pitanja studenti joj se mogu obratiti putem maila.

Pismene ispite iz srbističkih jezičnih kolegija održat će asist. Dubravka Bogutovac u redovnom terminu.

OBAVIJEST SVIM STUDENTIMA

Obavještavamo sve studente koji upisuju diplomski studij i kojima je potrebno ovjeriti potvrde za upis da to obave najkasnije do utoraka 27.09.2016. u 9.00 sati kod dr. sc. Anite Peti Stantić, jer kasnije neće biti u mogućnosti dobiti potpis.

Pročelnik je do daljnjeg na bolovanju iz zdravstvenih razloga a zamjenica pročelnika će službeno biti spriječena zbog sudjelovanja na konferenciji.

Iz Odsjeka

OBAVIJEST

Prof. dr. sc. Anita Peti-Stantić održat će dodatne konzultacije u petak, 23. 9.2016. u 10.00 i u utorak 27.9.2016. u 9.00. Posebno je važno da dođu svi studenti kojima je potrebno upisati u indeks ocjene koje su upisane u ISVU sustav, bilo da je riječ o slovenističkim, bilo o kojim drugim kolegijima na Odsjeku.

Predstavljanje knjige “Siljan Roda” Marka K. Cepenkova

Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba poziva vas na predstavljanje knjige Marka Kostova Cepenkova, Siljan Roda koje će se održati u petak, 23. rujna 2016. u 18:30 u dvorani Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27. O knjizi će govoriti predsjednik Vijeća, Tome Apostoloski, ilustratorica, Željka Tkalčec i prevoditelj, Ivica Baković.  Continue reading

Ciklus slovenskog filma

Pozivamo vas na prijem povodom otvaranja ciklusa slovenskog filma u Kinu Tuškanac, 19. rujna 2016. u 18.30 sati. Ciklus otvara film Šiška deluxe, Jana Cvitkoviča, u 19.30 sati. Nakon filma slijedi razgovor redatelja Cvitkoviča s filmskim kritičarom Josipom Grozdanićem. U utorak 20. rujna 2016. u 19 sati predstavljen će biti dokumentarni film Banditenkindern, redateljice Maje Weiss o djeci koja su ukradena za vrijeme i nakon Drugog svjetskog rata. Nakon filma slijedi razgovor redateljice Maje Weiss i prof. dr. Janeza Žmavca, predsjednika Društva ukradenih djece i glavnog glumca u filmu, s filmskim kritičarom Josipom Grozdanićem. Besplatne karte za film Banditenkindern možete rezervirati na e-adresi: kristina.kliner@gov.si. Program ciklusa dostupan je na web stranicama kina Tuškanac: http://kinotuskanac.hr/