Daily Archives: 18.05.2016.

Obavijest

Veleposlanica Republike Slovenije u Hrvatskoj dr. sc. Smiljana Knez održat će u četvrtak, 19. svibnja 2016. u 14,00 – A-302 predavanje Republika Slovenija: 25 let državnosti.

Pozivaju se svi studenti slovenskoga jezika i književnosti, kao i svi studenti južne slavistike te članovi Odsjeka za južnoslavenske jezike i književnosti da prisustvuju predavanju.

Iz Odsjeka

Poziv na predavanje – slovenisti

U četvrtak, 19. svibnja 2016. dr. sc. Mladen Pavičić (Filozofska fakulteta, Ljubljana; Bölcsészettudományi Kar, Budimpešta) održat će predavanje pod naslovom O sodobnih slovenskih romanih s čefurjem kot pripovedovalcem. Predavanje će se održati u 12.30 u A-302.

Pozivaju se svi studenti slovenskog jezika i književnosti (naročito s kolegija Suvremena slovenska književnost – čitanja i analize te Slovenski povijesni roman u južnoslavenskom kontekstu), kao i svi ostali zainteresirani.

Konzultacije kod lektorice Mete Klinar

Konzultacije kod lektorice Mete Klinar umjesto u četvrtak, 19. 5, (zbog predavanja O sodobnih slovenskih romanih s čefurjem kot pripovedovalcem) održati će se u petak, 20. 5., od 14. do 15. sati.