Monthly Archives: September 2015

Sastanak studenata južnoslavenskih jezika i književnosti s nastavnicima Odsjeka

Sastanak studenata prve godine studija južnoslavenskih jezika i književnosti s nastavnicima Odsjeka održat će se u utorak, 6. listopada 2015. u 10,00 u A-302.

Sastanak studenata starijih godišta i studenata diplomskog studija južnoslavenskih jezika i književnosti s nastavnicima Odsjeka održat će se u utorak, 6. listopada 2015. u 11,00 u A-302.

Divlje meso i Hedda Gabler na Gavellinim večerima

U sklopu 30. “Gavellinih večeri”, u GDK “Gavella” 6. listopada će gostovati Narodno pozorište Sarajevo s predstavom “Divlje meso” Gorana Stefanovskog u režiji Dine Mustafića, a 11. listopada Slovensko narodno gledališče Maribor s predstavom “Hedda Gabler” Henrika Ibsena u režiji Mateje Koležnik. Studenti koji su zainteresirani za karte po cijeni od 35 kuna, mogu se javiti na ibakovic@ffzg.hr do 2. listopada za Divlje meso i do 8. listopada za Heddu Gabler.

Upisi u diplomski studij

Upisi u diplomski studij (određivanje smjerova) održavati će se u ponedjeljak, 28.09.2015. od 11.00 do 14.00 sati u B-209.

iz Odsjeka

Demonstrator u Knjižnici

Traži se demonstrator za rad u Knjižnici Filozofskog fakulteta, u južnoslavostičkoj zbirci. Prednost imaju studentice/studenti koji uz južnu slavistiku studiraju bibliotekarstvo, kroatistiku ili neku slavistički grupu.
Molimo zainteresirane da se do sredine idućeg tjedna osobno jave u knjižnicu (treći kat) Sanji Žinić ili predmetnom knjižničaru.

OBAVIJEST O DEMONSTRATURI KOD PROF. PETI-STANTIĆ

Prof. dr. Anita Peti-Stantić odabrat će jednog studenta ili studenticu za demonstratora u akademskoj godini 2015./2016. Demonstrator će biti zadužen za prikupljanje i uređivanje bibliografije za kolegije Osnove poredbenog jezikoslovlja i Informacijska struktura rečenice te pripremu materijala za nastavu.

Prof. Peti-Stantić poziva zainteresirane studente da joj se do 25.9.2015. jave mejlom uz kratko motivacijsko pismo ako su zainteresirani za demonstraturu.

Obavijest – prof. dr. Zvonko Kovač

Prof. dr. Zvonko Kovač ispituje i unosi ocjene za sve kolegije, uz prethodnu najavu, svaku srijedu od 14 sati, a uz dva oglašena roka – 16. i 18. rujna, prema potrebi i uz prethodnu najavu ispitivat će i 17. rujna od 14 sati.