Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata Filozofskoga fakulteta – Izrael, Ukrajina

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz tzv. partnerskih zemalja raspisuje Natječaj za mobilnost studenata preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 10. siječnja 2022. do 30. lipnja 2022.

Natječaj je otvoren samo za studente Filozofskog fakulteta.

Tekst Natječaja: NATJEČAJ za mobilnost studenata preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija između programskih i partnerskih država u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 10.01.2022. do 30.06.2022. (za tekst kliknuti na naslov – molimo pročitati cijeli tekst kako biste se upoznali s uvjetima prijave i mobilnosti)

Student ispunjava i šalje samo jednu (1) prijavnicu u kojoj je moguće odabrati do dva (2) različita izbora inozemnih sveučilišta na koje želi ići. Matični fakultet će studenta rangirati na samo jedan od odabranih izbora.

Rok za prijavu:

  • zaključno do petka, 29. listopada 2021. (12:00)

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-ka107-natjecaja-za-mobilnost-studenata-filozofskog-fakulteta-izrael-ukrajina/